З ведучою Нового каналу і нареченою Павла Розенка Оленою-Христиною Лебідь трапилася цікава історія, яку вона запросто зможе розповісти своїм онукам. Про це ведуча розповіла під час конкурсу "Правда чи брехня" на шоу "Хто зверху?"

"Я в арабських еміратах взяла в оренду автомобіль і в'їхав в машину шейха", – лаконічно описала свою історію Лебідь.

Капітан чоловічої команди Сергій Притула вирішив, що це правда. Так воно і виявилося. Христина розповіла дивовижну історію, яка сталася при неймовірній спеці.

"Спекотно, +60. Плавиться не тільки мозок, але взагалі всі рухові людські апарати, – пояснює ведуча Нового каналу. – Я не помітила шейха і в'їхала в зад його машини. Він вийшов і почав говорити щось арабською, якого я, природно, не розумію".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

При цьому Христині невимовно пощастило, що вона з України. Саме це її і врятувало, хоча вона і не чекала такого.

"Потім він запитав англійською: "Where are you from?" (Звідки ти?), я кажу: "Ukraine (Україна)". Він закричав: "Оооо, Klichko, Klichko, my winner (Про, Кличко, мій переможець). Ok, no problem, bye (Добре, без проблем, до побачення)", - розповідає дівчина.

Нагадаємо, Притулу змусили сповзти під стіл, Никитюк втратила свідомість.

Як повідомляв Знай. ua, Притула отримав "ляпаса" від Никитюк на очах у мільйонів.

Також Знай. ua писав, що Астаф'єва розкрила правду про свою зовнішність.