Популярний російський виконавець Сергій Лазарєв, якому вже давно приписують роман з українською співачкою Ані Лорак, поділився новими знімками, які шокували мільйони фанатів.

Відповідні кадри артист опублікував на своїй сторінці в Instagram.

На фото Лазарєв позує разом з маленькими дітками. На руках співак тримає свою однорічну доньку Анну і синочка Микиту. Як відомо, дівчинка народилася від сурогатної матері.

"Папа приїхав". коротко написав Лазарєв під фото

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Діти співака на фотографії виглядають щасливо, як і їх зоряний тато. Багато фанатів Лазарєва відзначили, що брат і сестра дуже схожі зовні.

"Яке щастя!😘🙏", "Як схожі братик з сестричкою😍😍😍", "Сладуниии", "А Сергіївна більше схожа на тебе!😍😍😍💖", "Божеволію!!!! Яке щастя!!!!!", "Який у неї погляд пустотливий 😍🔥 найщасливіші діти😍😍", "Яка краса ❤️ Щастя, удачі, здоров'я Вам і вашу родину💕🙏🏻", "Ну як же це здорово😘 Дітки-цукерки! Сил вам, Сергій і терпіння, важко бути часто в роз'їздах, коли вдома чекають два дива! ❤❤❤", - пишуть шанувальники в коментарях.