Популярна українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська, яка нещодавно розлучилася з відомим пластичним хірургом Едгаром Камінським, обожнює привертати до себе увагу публіки, що успішно робить у своєму Instagram. Так, в цей раз Слава опублікувала декілька відео і фото, а в підписі до посту повідомила, що захворіла у розпал всеукраїнського туру.

Так, на фото співачка позує, лежачи в ліжку під крапельницею, видно, що Слава виснажена і відчуває себе не дуже добре. На відео можна побачити, як лікар проводить дивні маніпуляції з горлом артистки, які повинні вилікувати її зв'язки, щоб вона могла співати. У підписі до фото Камінська написала: "Ненавиджу хворіти, особливо на гастролях. 1:45, а я кашель не можу зібрати в купу. Сьогодні був чудовий концерт, але з останніх сил. Моє горло не заряджається. Пишіть ваші рецепти швидкого становлення на ноги! ПиСи: якби не крапельниця і заливки, не знаю, як би я на сцену виповзала".

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.ua" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.