Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська частенько ділиться з фоловерами в Instagram новими фотографіями та новинами свого життя. Камінська відрізняється оригінальністю своїх постів і підписами до них, часто це смішні фото, а ще частіше відверті, але з веселим підписом. Так і в цей раз, Камінська порадувала шанувальників яскравим відео з гарячим красенем.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В ролику і Слава, і хлопець на ім'я Артем Іванов відображені в машинах, і обоє співають нову пісню Камінської "Удари". Шанувальники відзначили, що хлопець трохи схожий на співака Олега Винника. А ось Слава, схоже, їде за кермом, при цьому знімаючи відео. На її обличчі дуже яскравий макіяж, а волосся розпущене і красиво укладене. У підписі до фото Слава Камінська написала: "Мені приписують романи з усіма, крім нього @arteminyan1, а даремно. Тьома, бережу себе для нашої старості".

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.