Гостросоціальний проект "Один за всіх" на СТБ продовжує допомагати тим, хто втратив надію на справедливість.

У наступному випуск проекту ведучий Михайло Присяжнюк з командою професійних експертів спробують розібратися в історії, яка шокувала всю країну - молода мати Людмила залишила покаліченого новонародженого сина в кімнаті гуртожитку, закрила його і пішла на ніч.



У Рівненській області 19-річна мати залишила місячного сина Микиту в кімнаті, закрила його і зникла. Хлопчика врятували небайдужі сусіди гуртожитку, почувши його крики і плач.

Коли приїхали медики і поліція, всі жахнулися від побаченого - дитина лежала в синцях, гнійні рани на тілі завдавали малюку страшного болю, а кров в носі не давала нормально дихати. Дитина знаходилася між життям і смертю. Його негайно госпіталізували, стан здоров'я маленького Микити шокував навіть досвідчених лікарів.

Людмила повернулася лише зранку. За її словами, вона просто не могла потрапити в гуртожиток, адже прийшла пізніше, ніж треба.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Незважаючи на всі шокуючі факти, дівчина запевняє, що вона - прекрасна мати і ніколи не била свого малюка. А численні травмм дитини, за словами Людмили, сталися не з її вини. Більше того, вона вимагає негайно повернути їй сина.

Хто і за що так познущався над дитиною? Де насправді була мати в ніч трагедії? Якими будуть результати перевірки на детекторі брехні? Чи повернуть хлопчика додому? І хто повинен понести покарання за те, що сталося? Відповідь на всі і питання ви можете дізнатися у неділю, о 20:00 на СТБ.

Нагадаємо, експерти "Один за всіх" розбирались, чому батьки залишили власних дітей у "таборі бездомних".

Як повідомляв портал Знай.ua, найважчі чоловіки "Зважених та щасливих" битимуться в багнюці.

Також Знай.ua писав, "Зважені та щасливі" позбулись майже 200-кілограмового учасника.