Відома українська телеведуча Катя Осадча висловила невдоволення столичному меру Віталію Кличку стосовно досить тривалого ремонту дороги, через який в Києві постійно створюються великі затори. Свої претензії знаменитість написала в сторіс в соціальній мережі Instagram.

Так, Катя підкреслила, що через ремонтні робіти на Південному мосту в заторі стоїть все Столичне шосе. Більше того, не видно, щоб там хтось ґрунтовно працював. Всього 3 працівника займаються ремонтом і так триває вже 2 місяці.

"А тим часом десь в ОАЕ або Китаї вже побудували два мости", - порівняла Осадча.

Знаменитість підкреслила, щоб Віталію Кличко передали, що в Києві, під його керівництвом, не все добре і це не політична "зрада".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що Катя Осадча показала милі кадри з синочком-іменинником, проте батьки вирішили поки не показувати обличчя дитини.

Як повідомляв портал Знай.ua, Катя Осадча виставила серію фото в незвичайному образі, перевтілившись з ніжною блондинки в розкішну брюнетку. Так, артистка приміряла образ Мортиши з культового мультфільму "Сімейка Аддамс", прем'єра якого вийшла перед Хеллоуїном.

Також портал Знай.ua писав, що Катя Осадча виставила кумедне фото з маленьким сином Іваном, якого кружляла серед осіннього листя в парку. Так, артистка все ще не показує обличчя їх з Юрієм Горбуновим дитини громадськості, однак такі знімки захопили шанувальників.