Відома українська телеведуча, блогерка і молода мама Регіна Тодоренко, яка нещодавно вийшла заміж за російського співака Влада Топалова і народила йому сина Мішу, обожнює привертати до себе увагу. Зірка активний користувач Instagram, де балує шанувальників фото і відео з особистого і творчого життя. І цей раз не став винятком – Регіна показала милі кадри з подорожі до Італії.

Варто відзначити, що до Палермо Регіна відправилася разом з чоловіком, там вони святкують його день народження. На нових фото Тодоренко позує в легкому білому платті у дрібний чорний горошок. На першому знімку красуня трохи більш серйозна, а на другому весело посміхається, не дивлячись у камеру. У підписі до фото Регіна запропонувала шанувальникам вибрати, яке з фото їм подобається більше. Фанати не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію телезірки.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Також портал "Знай.иа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.