Донька колишньої дружини Олексія Потапенка Ірини Горової 20-річна Наташа вже встигла завоювати серця тисяч прихильників своєю цікавою сторінкою в соцмережі Instagram. Дівчина часто радує публіку яскравими постами в акаунті в соцмережі. І цей раз не став винятком – Наташа показала пікантне фото, щоб полоскотати нерви шанувальників.

На нових фото красуня позує біля дзеркала і фотографує себе на телефон. При цьому на ній тільки червоні трусики і коротенький темний топік, під яким немає ліфчика і просвічуються соски. Також можна помітити татуювання на руках дівчини. Її розпущене волосся заховане за невеликий солом'яним капелюшком. На другому знімку дівчина також позує у дзеркалі в одній білизні, але вже накинула світлу накидку. Фолловери не залишили без уваги таку публікацію красуні і засипають її компліментами в коментарях.

Нагадаємо, раніше колишня дружина Потапа Горова показала оголені фото з донькою.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що смішна Каменських спокушає італійців довгими ніжками.

Також портал "Знай.uа" писав, що Каменських засвітила соковиті форми у крихітному бікіні.