Популярна, але скандальна українська телеведуча Ольга Фреймут свого часу прославилася зйомками у програмі "Ревізор", яка виходила на Новому каналі. Потім Ольга стала "Інспектором Фреймут" на "1+1", а тепер вона веде соціальне ток-шоу на "Інтері". Телезірка активний користувач Instagram, там вона ділиться з шанувальниками новинами свого особистого і творчого життя.

Так, цього разу Оля вирішила похвалитися в мережі тим, що з'явилася на обкладинці модного глянцю Harpers Bazaar, та ще й не одна, а зі своїм улюбленим дідусем. І зірка, і її дід вбрані в українські народні костюми, вони стоять в обнімку і мило посміхаються в камеру. У підписі до фото Фреймут написала: "Мій дідусь Микола у виданні @harpersbazaarukraine. Приємна несподіванка. Читайте ексклюзивне інтерв'ю і дивіться більше фото на harpersbazaar.com.ua".

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Оля Фреймут зворушила мережу фото з чоловіком.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що новий наряд Фреймут насмішив фанатів.