Популярна американська модель, бізнесвумен, блогерка і багатодітна мати Кортні Кардашьян прославилася зйомками в сімейному реаліті-шоу. Дівчина активний користувач Instagram, де зібрала величезну аудиторію, яку частенько радує яскравими постами про своє життя. І цей раз не став винятком – красуня показала пікантне фото, на якому приміряла ангельські крила.

Так, перед камерою Кортні Кардашьян з'явилася у білому комплекті білизни з поясом для панчіх, а за її спиною величезні білі крила. Волосся моделі зібране у красиву зачіску, а на її обличчі яскравий макіяж. У підписі до фото вона написала слово "Ангел", але цьому багато хто не вірить, адже знімок занадто відвертий. Фанати не змусили себе чекати і почали коментувати фото зірки.

Нагадаємо, Кортні Кардашьян прикрасила тіло "голою" сукнею українського дизайнера.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що сестрички Кардашьян зганьбилися на червоній доріжці.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що старша Кардашьян переплюнула сестричок.