Співачку Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, давно не бачили такою милою і ніжною. В Instagram зірка оприлюднила нове фото. Знаменитість позувала в коротенькому білому топі і широких білих штанях з букетиком польових квітів у руках, раптово змінивши імідж. 41-річна артистка зачарувала жіночністю.

Зірка приміряла нову зачіску, а фани відзначили, що роман з 26-річним Єгором Глібом дійсно робить Кароліну щасливою.

"Хай любов зігріває в холодну пору. #onlylove ❤", - трепетно підписала Лорак. Фолловери залишилися в захваті: "Знову ці чудові оченята засяяли😍❤️", "Богиня 👍", "Щастя 😻", "Красуня❤️", "Вауууу. Ви чарівні 💣", "Неймовірна! 😍😍 ніжність", "Розквітла красуня ❤️❤️❤️👍👍👍", "Все молодше і молодше 😍😍😍", "Красива😊 я прям не впізнала😊", - коментують фолловери.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Дехто із підписників розкритикували артистку за фотошоп.

"Скільки фотошопу🤦‍♂️", "Як добре фотошопом попрацювали ! Дуже просто здорово !", "З першого погляду на фото не зрозуміла, що це Ані Лорак. Швидше за все з фотошопом перестаралися.", "Красива ,але на себе не схожа...", - додали шанувальники.

Нагадаємо, "Все молодше і молодше": 41-річна Лорак кардинально схудла і змінила стиль, кохання пішло на користь.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.