Відома українська співачка Тіна Кароль випустила нову чуттєву пісню під назвою "Иди на жизнь". До неї артистка також випустила liric-відео. Кароль презентувала нову композицію на телеканалі 1+1, куди прийшла разом із сином Веніаміном.

Яскраві знімки зі свого виступу в студії ранкового шоу "Сніданок з 1+1" співачка показала на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

На презентацію пісні Тіна Кароль прийшла у вузькій червоній сукні, яка повторило всі вигини її тіла і підкреслила ідеальну фігуру. Яскравим акцентом в образі Кароль стали кокетливі жовті туфельки. Співачка доповнила образ легким макіяжем та укладкою, яку вона вперше зробила для ефіру шоу "Танці з зірками", коли перевтілювалася в образ Анжеліни Джолі, однак фанатам зірки вона надзвичайно сподобалася.

Також Кароль опублікувала повне відео свого виступу на шоу "Сніданок з 1+1". Під час виступу співачка була розкутою та постійно усміхалася.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Иди на жизнь" – це життєствердний маніфест Тіни Кароль. Нову пісню співачка називає доленосною, яка покликана вселити віру і надію в серця її шанувальників", – йдеться на офіційній сторінці фан-клубу співачки в Instagram.

Нагадаємо, що Dan Balan в образі Дракули заволодіє Тіною Кароль на "Танцях з зірками": знаменитості розкриють справжні почуття.

Раніше "Знай.uа" розповідав, що Пугачова та Орбакайте зробили селфі без макіяжу: "Все більше схожа".

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що Кароль, Кухар, Яма, Остапчук показали дитячі фото: погляньте у ці милі оченята, хіба не майбутні зірки.