Популярна українська співачка Ані Лорак, яка все частіше гастролює в Росії, і вже кілька років не виступає вдома, обожнює привертати до себе увагу публіки. Інтерес до своєї персони зірка підігріває на сторінці в соцмережі Instagram, де публікує яскраві фото та відео з особистого і творчого життя. І цей раз не став винятком – співачка показала нове фото, на якому позує в компанії чотирьох чоловіків.

На знімку, яке показала Ані Лорак, вона позує в темному вбранні спортивного стилю, її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж. У підписі до світлини зірка написала: "Одного разу в Америці", а геолокація свідчить про те, що фото було зроблено в Нью-Йорку. При цьому, попри те, що виклала знімок Лорак, шанувальники в коментарях обговорюють не її, а Кіркорова і його вбрання.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.