Цими днями сталася жахлива подія. Відтак, померла відома радянська поетеса та авторка пісень Алли Пугачової і Йосипа Кобзона Карина Філіппова-Діодорова. Жінка пішла із життя у віці 85 років, пишуть російські ЗМІ з посиланням на чоловіка померлої Бориса Діодорова.

Як відзначається, легендарна артистка померла в п'ятницю, 25 жовтня, у Москві. Наразі стало відомо, що похорони відбудуться 31 жовтня на Новодівичому кладовищі.

Нагадаємо, що Карина Філіппова-Діодорова — російська поетеса, театральна актриса і педагог. Окрім цього, її вірші, які поклали на музику, виконували такі відомі співаки: Клавдія Шульженко, Гелена Великанова, Майя Кристалінська, Йосип Кобзон, Людмила Зикіна, Алла Пугачова, Філіп Кіркоров, Надія Бабкіна, Ренат Ібрагімов, Анастасія, Юліан.

Нагадаємо, що померла вдова знаменитого актора Анатолія Папанова Надія Катараева. Її не стало на 94-му році життя. Актриса хворіла на пневмонію, їй раптово стало погано вдома. Жінці викликали швидку, але до лікарні вона так і не доїхала.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.uа, "посадив на олівець" Кучму, Ющенка і Тимошенко: у Дніпрі прощаються з легендарним художником Леонідом Гамольским.

Також Знай.uа писав про те, що пішов у вічність відомий письменник, дружина вразила заявою творчості такого більше не буде.