Популярна українська співачка, яка вже кілька років активно виступає в Росії, обожнює привертати до себе увагу публіки і успішно робить це на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Щоб підігріти інтерес до своєї персони співачка часто публікує різні фото та відео зі свого особистого і творчого життя. І цей раз не став винятком – зірка показала милий кадр з новою зачіскою.

На новому фото Світлана Лобода з'явилася в пікантному образі, вона лежить на ліжку і фотографує себе сама. На ній тільки чорна майка, з якої ледве не вивалюються груди. При цьому прихильники відзначили, що співачці дуже пасує її нова зачіска – вона зробила собі кокетливі кучерики. На її обличчі немає макіяжу, а на шиї висить кілька прикрас. У підписі до фото Лобода написала: "Голову ріже… сьогодні так весь день".

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.