Стало відомо, що популярний американський співак, продюсер та шоумен Каньє Уест презентував свій новий альбом "Jesus is King". Нагадаємо, що вихід альбому відкладався два місяці поспіль.

Про це стало відомо завдяки повідомленням американських ЗМІ.

У цьому році Каньє звернувся до християнства, покаявся за колишні гріхи і знову задумався про участь в президентській гонці. Раніше Каньє називав себе "богом", підтримував президента США Дональда Трампа і лікувався від психічних розладів.

Напередодні релізу вийшло інтерв'ю Уеста, де той розповів про свій шлях до віри, боротьби з залежністю від сексу та порнографією, а також політичних амбіціях. Також відомо, що дружина виконавця, зірка реаліті-шоу Кім Кардашьян хрестилася у Вірменській апостольській церкві (ВАЦ), в якій хрещені і четверо дітей пари.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, кокетлива Кардашьян приміряла білі крила, але ангелом не стала: "Дуже відверто".

Як повідомляв Знай.uа гаряча Кардашьян похвалилася ідеальними формами: просто не впізнати.

Знай.uа писав, грайлива Кендалл Дженнер закохала шанувальників яскравим чином: "Ніжний ангел".