Популярна українська співачка, актриса, модель та просто красуня Даша Астаф'єва обожнює привертати увагу публіки. Це вона успішно робить у своєму Instagram яскравими постами про свого особистого і творчого життя. І цей раз не став винятком – Даша порадувала шанувальників яскравими фото, які були зроблені на різних заходах.

Так, на першому фото Астаф'єва з'явилася в спокусливому образі – на ній чорний костюм, а під піджаком цікавий бежевий ліфчик. На другому фото Даша з'явилася в загадковому образі – тут вона блондинка з вуаллю і яскравим макіяжем. На третьому знімку артистка знову в чорному – на ній латексні штани і незвичайне боді, декороване намистом, а на плечі накидка з пір'я. На четвертій фотографії Астаф'єва з'явилася в скромному білому костюмі, який підкреслює ідеальне тіло красуні. На п'ятому фото співачка в тому ж вбранні, що й на першому, вона стоїть з мікрофоном у руках. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки.

Напомним Даша Астаф'єва презентувала новий кліп і активно піарить у своєму Instagram.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв що Астаф'єва в ніжному плаття розтопила серця фанатів.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Також портал "Знай.иа" писав, що спокуслива Астаф'єва змінилася до невпізнання.