Популярна модель, бізнесвумен і світська левиця Кайлі Дженнер, як і її сестри, прославилася зйомками в сімейному реаліті-шоу. Дівчина вже завоювала серця мільйонів людей по всьому світу і зібрала майже 150 мільйонів підписників на своїй сторінці в Instagram. Кайлі часто радує публіку новими фото в соцмережі і цей раз не став винятком – красуня показала неоднозначні знімки з місця, яке нагадує громадський душ.

На нових знімках Дженнер з'явилася в незвичайному чорному шкіряному платті з вирізом від стегна. Цей наряд підкреслив соковиту фігуру красуні і величезну попу. На ногах Кайлі чорні туфлі на підборах, її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж. Дівчина впирається руками в кахель, стоячи боком до камери, випнувши попу. Шанувальники не залишили без уваги таку публікацію красуні, Кайлі засипають компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, Forbes назвав найбагатших зірок світу, Кайлі Дженнер вже не перша.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що названі 5 найбільш молодих і багатих знаменитостей, Кайлі Дженнер серед них.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кайлі Дженнер показала, як залишатися стильною в сильні морози.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще