Алла Костромічова – 33-річна українська супермодель, яка прославилася на весь світ. Її вже давно полюбили модні глянці й імениті бренди за неординарну зовнішність і ідеальне тіло. Красуня активний користувач Instagram, де часто радує публіку яскравими постами про своє життя.

Так і в цей раз Алла показала яскраві кадри з нової фотосесії, на яких з'явилася в пікантному й дуже гарному образі. На першому фото модель позує в оточенні зелених листків, вона стоїть в цікавій позі і млосно дивиться в камеру, схопивши рослини обома руками. На ній красива смугаста спідниця з бахромою і короткий білий топ, який підкреслив фігуру, декольте і тендітні плечі. На другому фото Алла позує в тому ж вбранні, але знята у повний зріст. Шанувальники в захваті від таких фото красуні і засипають її комплементами.

Нагадаємо, головна топ-модель України розбурхала фантазію фанатів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Костромічова з розмахом відзначила свої 33.

Також портал "Знай.ua" писав, що Алла Костромічова розповіла, як їсти і не товстіти.