Знаменита українська співачка Світлана Лобода, яка називає себе суперзіркою, і яка активно виступає в Росії, обожнює привертати до себе увагу публіки, що успішно робить на сторінці в Instagram. І цей раз не став винятком – артистка показала цікаве відео, на якому з'явилася в пікантному образі.

Як видно, Лобода стоїть біля фотозони і позує, судячи зі спалахів, сотні камер. На ній коротенька чорна сукня з декором у вигляді величезних губ на грудях. Цей наряд оголив довгі ноги і підкреслив струнку фігуру Світлани, при цьому її пишний бюст ледь не вистрибує з декольте, і вона його весь час поправляє. Її волосся розпущене і трохи розпатлане, а на обличчі яскравий макіяж. Лобода всіляко крутиться перед камерою, не приховуючи задоволення від цього процесу.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.