Популярна телеведуча, блогерша і молода мама Регіна Тодоренко обожнює привертати до себе увагу публіки, що активно і успішно робить у своєму Instagram. У соцмережі зірка часто публікує яскравим фото і відео з особистого і творчого життя, і цей раз не став винятком – вона показала своїх подружок і розповіла про життєві невдачі.

На новому фото Тодоренко позує сидячи на шезлонгу в компанії трьох подружок, а в підписі до кадру вона заінтригувала новим проектом. Проте, не зрозуміло, чи має це фото відношення до проекту, який анонсувала Регіна, або вона хотіла проілюструвати свою розповідь, адже говорить про невдачі, а на фото вона скривилася. Хоча, дивлячись на фото, прихильники впевнені, що зірка весело проводить час з подругами.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також портал "Знай.иа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.