Популярна актриса, модель, уродженка України Ольга Куриленко прославилася роллю в бондіані, але на її рахунку ще багато фільмів. А ще красуня затребувана модель, вона не раз була обличчям рекламних кампаній модних брендів і глянців. Оля активний користувач Instagram, де часто радує публіку яскравими постами зі свого життя. І цей раз не став винятком – актриса показала милий кадр з відпустки.

Так, на фото красуня позує в басейні, на ній тільки красивий чорний купальник, який підкреслив ідеальну фігуру і тендітні плечі. Ольга по пояс стоїть у чистій прозорій воді спиною до камери, але повернула голову і дивиться в об'єктив. У підписі до фото Куриленко написала: "На канікулах! Цілих 5 днів! Це для мене велика рідкість, але я змусила себе! І не шкодую".

Нагадаємо, українська дівчина Бонда збудила мережу зухвалим образом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українка з Голлівуду похвалилася фото без макіяжу.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що українська дівчина Бонда закохала мережу незвичайним перевтіленням.