Володимир Остапчук, відомий український телеведучий та учасник програми "Танці з зірками", як стало відомо раніше, розлучається з дружиною Оленою Войченко після 12 років шлюбу. У них є двоє дітей.

Остапчук з дружиною

Остапчук з дружиною

Пара не приховувала звістки про розлучення - Володимир і Олена обидва написали пости на своїх Instagram-сторінках. Останній пост Володимир опублікував 27 жовтня. Остапчук поділився тим, що завжди боявся невідомості: "Особливо у світлі останніх подій. Головний урок, який я виніс на сьогодні - це цінувати життєвий досвід. Я шалено вдячний і щасливий за ті 15 років, які були у нас з Оленою".

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Володимир висловлюється про дружину Олені хорошими словами, говорить, що вона завжди надавала йому необхідну підтримку і була поруч: "Як я говорив раніше, підтримка, любов і жіночне, але міцне плече — все це час допомагали мені впевнено йти вперед, а діти завжди були стимулом. Спасибі за мудрість і терпіння. Але прийшов час йти далі по-новому".

В кінці свого поста Остапчук закликав підтримати його на проекті "Танці з зірками".

Розлучення Остапчука з дружиною вже офіційно підтвердили в його прес-службі. Відомо, що заяву на розлучення подав сам Володимир. Фанати Остапчука підозрювали, що у сім'ї стався розлад, тому що в останні півтора місяця він перестав викладати на сторінку в соціальній мережі фото з дружиною - нові знімки з'являлися тільки з партнеркою по "Танцями з зірками" Ілоною Гвоздьовою і дітьми. Дружина Остапчука теж перестала публікувати спільні знімки.

Ми вирішили нагадати нашим читачам, як виглядали сімейні будні Остапчука та Олени.

Нагадаємо, раніше Кравець на грані провалу, запальна Булітко і подвійна провокація Остапчука : чим відзначилися "Танці з зірками" на цей раз.

Також Знай.uа писав, що "Танці з зірками" розбурхали українців, у хід пішли інтимні подарунки: стриптиз і латекс, спокуса і драйв.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Єфросиніна вивела на чисту воду Вову Остапчука, але головного так і не дізналася: "Він поклав кінець шлюбу".