Єдина донька Леоніда Агутіна та Анжеліки Варум майже все своє життя прожила в Америці. Зараз дівчині 20 років і вона сама вже може забезпечити собі гідне життя, розповіли співаки.

Донька зіркових батьків Ліза зустрічається з ними нечасто, лише тоді коли Агутін і Варум знаходять "вікно" у щільному графіку і самі до неї прилітають.

Анжеліка Варум з донькою

Агутін і Варум розповіли, що Ліза щоліта підробляє офіціанткою, і вони підтримують її в цьому. Дівчина весь рік навчається, а в літній час знаходить підробіток. Варум зізнається, що вони відправляють Єлизаветі гроші, проте вона чудово розуміє, як складно їх заробляти. На погляд співачки, такий підхід у вихованні є цілком правильним.

Дівчина виросла в Америці та вважає цю країну рідною. У Росію переїжджати навіть і не думає, оскільки в США у неї друзі, робота і навчання. Тим більше, в Росії для Лізи багато незрозумілого і нового, бо з 5 років вона живе у США.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Анжеліка Варум з донькою

Анжеліка Варум розповіла, що донька відвідає їх у грудні, коли у них з чоловіком призначений дуетний концерт у столиці. На ньому виступить і Ліза, заспівавши декілька власних пісень, написаних у стилі рок.

Донька Анжеліки Варум та Леоніда Агутіна

Анжеліка Варум та Леонід Агутін з донькою

Нагадаємо, раніше Леонід Агутін і Анжеліка Варум потай вирушили до Ізраїлю на операцію

Як повідомляв портал "Знай.ua", Варум вперше прокоментувала чутки про зради Агутіна

Також "Знай.ua" писав, що давній друг Заворотнюк розповів, чого потребує акторка та попросив молитися за неї