Давній друг актриси Анастасії Заворотнюк В'ячеслав Манучаров розповів про стан здоров'я зірки серіалу "Моя прекрасна няня". Він повідомив, чого насправді потребує родина акторки.

Як передає Politeka, В'ячеслав Манучаров запевнив, що потреби у фінансовій допомозі у родини Заворотнюк немає, оскільки вони є цілком заможною сім'єю.

Анастасія Заворотнюк

"Жодні гроші там не потрібні. Вони – заможна родина. У них є гроші й лікарі. Їм потрібна тільки тиша, спокій, і щоб їх ніхто не чіпав. Дайте зажити", – підкреслив давній друг актриси. В'ячеслав Манучаров

Манучаров розповів, що Анастасія Заворотнюк щосили бореться з підступною хворобою, яку не так легко подолати. На це направлені значні сили та кошти.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

В'ячеслав Манучаров

"Вони в такому вакуумі існують. Горе у них. Страшна хвороба. Страшна хвороба просто так не дається. Це етап, який треба подолати. Настя працювала. А в якийсь момент забула про здоров'я. Сьогодні бенкет – завтра голодування. Якщо відмовиш, то завтра можуть і не покликати", – додав Манучаров. В'ячеслав Манучаров

Друг акторки висловив сподівання, що незабаром Анастасія Заворотнюк сама зможе прокоментувати свій стан та зробить заяву у пресі. На завершення Манучаров попросив: "Давайте молитися за це, підтримувати її".

Анастасія Заворотнюк

Про те, що Заворотнюк хвора на рак мозку четвертої стадії, стало відомо в середині літа 2019 року. Довгий час рідні акторки ніяк не коментували стан Анастасії, та лише нещодавно підтвердили хворобу.

Анастасія Заворотнюк у серіалі Моя прекрасна няня

Нагадаємо, раніше колишній Заворотнюк показав кадри з їхнього весілля

Як повідомляв портал "Знай.ua", онколог повідомив про необоротні процеси у Заворотнюк

Також "Знай.ua" писав, що колега Заворотнюк стривожила прихильників "Моєї прекрасної няні"