Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій. Нещодавно знаменитість похвалилася яскравим вбранням з конкурсу "Міс Україна Всесвіт 2019", переможницею якого стала Анастасія Субота. Так, артистка приміряла блискучий брючний костюм з глибоким декольте і доповнила образ довгим нарощеним волоссям, а також зізналася, що вибір цього року їй припав до душі.

"@missukraine_universe 2019
@knopakoki пишаюся тобою) і обожнюю вибір цього року!
Краса, яка гідна сцени.", - поділилася емоціями Астаф'єва. Фолловери залишилися в захваті: "Богиня❤️", "На останньому фото Ви схожі на маму з сімейки Аддамсів🔥 круто🔥❤️", "Неймовірна!!!!!❗️❗️❗️👍", "Боня як завжди красуня. Але після Даринки", "Даша шикарна❤️🔥❤️", "Дашка красуня😂👍👏".

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.