Популярна українська співачка, актриса і модель Даша Астаф'єва, яка прославилася зйомками в Playboy, де показала ідеальне тіло, обожнює привертати до себе увагу публіки епатажними витівками. Це вона успішно робить у своєму Instagram, там Даша часто публікує результати своїх пікантних фотосесій. Але в цей раз показала кілька фото, на яких з'явилася в досить скромному образі.

Так, Астаф'єва показала у соцмережі фото з відкриття модного бутика в Києві, куди прийшла в стильному білому костюмі з чорним коміром, декорованим намистинами. Під піджаком у неї чорна майка, а на ногах акуратні чорні босоніжки. Цей наряд підкреслив ідеальну фігуру красуні і її пишний бюст. Також можна помітити довге волосся, яке вона наростила, або ж це перука. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва презентувала новий кліп і активно піарить у своєму Instagram.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв що Астаф'єва в ніжному платті розтопила серця фанатів.

Також портал "Знай.ua" писав, що спокуслива Астаф'єва змінилася до невпізнання.