Трейлер нового серіалу від "Квартал 95", який називається "Папік", був опублікований на сторінці студії в соціальній мережі Instagram. Як видно, головну роль в картині зіграв популярний і дуже харизматичний український актор Станіслав Боклан. Саме він приміряв на себе образ "папіка", який чіпляє дівчат в клубі, видаючи себе за багатія.

За сюжетом, бідний дід вирішує звести рахунки з життям і полізти в петлю, але перед цим він раптом відправляється до перукарів і стилістів. Причепурившись і перевтілившись у солідного чоловіка, герой відправляється в нічний клуб, де чіпляє красиву молоду дівчину. А ось красуня впевнена, що підчепила старого олігарха і вже рахує його гроші. Чим закінчиться ця історія глядачі побачать уже скоро на телеканалі "1+1".

Нагадаємо, зірка "Кварталу" розбурхала фантазію шанувальників відвертими фото з відпочинку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка Кварталу 95 здалася в крихітному купальнику.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Квартал 95" показала всі принади на відпочинку.