Популярний український виконавець і продюсер Олексій Потапенко, більш відомий як Потап, який нещодавно одружився зі своєю колегою по дуету Настею Каменських, обожнює епатувати публіку і привертати до себе увагу. Артист успішно це робить на своїй сторінці в Instagram, і цей раз не став винятком – Потап показав незвичайне фото з Настею.

Так, на новій фотографії видно, що Олексій з дружиною позують для селфі. Пара явно перед цим займалася спортом або будь-якою іншою фізичною активністю. На Каменських сильно промокла футболка, але її це зовсім не бентежить, вона з бойовим виразом на обличчі, а Потап, здається, зовсім не втомився. У підписі до фото він написав: "Ми намочили футболки і сфоткалися, ви ж не подумали, що ми спітніли?". Шанувальники у захваті від такого милого фото цієї красивої пари, багато відзначили, що Потап сильно схуд.

Нагадаємо, рольові ігри Потапа і Насті Каменських потрапили на відео.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських показала американцям справжню красу по-українськи.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Потап показав супер стильний весняний лук.