Популярна українська співачка Оля Полякова має двох дочок, і найстарша з них 14-річна Маша вже зібрала свою армію шанувальників. Дівчина активний користувач Instagram, де у неї вже понад 100 тисяч підписників. Своїх фоловерів юна модель часто радує яскравими фото і відео зі свого життя. І цей раз не став винятком – Маша показала результати красивої фотосесії.

Треба сказати, що на нових фото дівчина з'явилася у досить дорослому, хоча і не відвертому образі. Для зйомки вона одягла рябу спідницю і теплий коричневий светр. Її довге волосся розпущене, трохи завите, і здається, що стало темніше, на обличчі Маші легкий макіяж, а у вухах масивні сережки. У підписі до фото Полякова-молодша запропонувала шанувальникам поставити їй запитання, на які пообіцяла відповісти. Фолловери не залишили без уваги таку публікацію юної моделі і засипають її компліментами в коментарях.

Нагадаємо, дочка Полякової показала струнку фігуру в розкішному купальнику.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова похвалилася красунею-дочкою в бікіні.

Також портал "Знай.uа" писав, що Полякова змусила доньку схуднути через коментарі у соцмережах.