Популярна українська співачка, актриса і ведуча шоу "Танці з зірками" чарівна Тіна Кароль не упускає нагоди похвалитися новими фото у своєму Instagram. Красуня кожен ефір з'являється на паркеті і за лаштунками в різних спокусливих образах, а інколи й змінює кілька нарядів за вечір.

Так і в минулому ефірі, який відбувся 27 жовтня і був присвячений Хеллоуїну, Тіна з'явилася спочатку в одному платті з величезними білими крилами, а потім переодягнулася для виступу з Даном Баланом. У своєму Instagram Кароль показала кілька кадрів з закулісся, на яких позує то одна, то з Катею Осадчою, то з Даном Баланом. Шанувальники вже давно підозрювали роман між українською красунею і молдавським музикантом, так що тепер кинулися обговорювати їхні спільні фото.

Напомним, Тина Кароль поиграла на камеру, поклонники вспотели.

Ранее портал "Знай.ua" сообщал, что загадочный живот Тины Кароль лишил украинцев сна.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Также портал "Знай.ua" писал, что невероятная Тина Кароль очаровала сеть чувственным фото.