Популярна українська зірка, співачка і актриса, а ще ведуча шоу "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює привертати до себе увагу публіки, і активно робить це у своєму Instagram. Красуня частенько ділиться з фанатами яскравими образами і світськими виходами, а останнім часом публікує багато фото зі зйомок танцювального шоу. Так і цього разу Кароль вирішила показати фотографії зі свого виступу на паркеті в дуеті з молдавським співаком Даном Баланом.

Треба сказати, що шанувальники Тіни вже давно приписують їй романтичні відносини з іноземним музикантом, і своїм виступом на "Танцях з зірками" вони тільки підігріли ці чутки. Здається, всі помітили цю неймовірну чуттєвість та близькість між артистами, адже вони буквально випромінювали пристрасть. Ще й співали ніжну красиву пісню про кохання. Цей виступ і фото Кароль у соцмережі нікого не ставили байдужим.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.uа" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережу чуттєвим фото.