Користувачі мережі знову вивели в тренди архівне відео, на якому можна побачити, як відома співачка Юлія Началова пародіює Примадонну. Нагадаємо, що чотири роки тому в проекті "Один в один" Юля показала номер Алли Борисівни на пісню "Три щасливих дні".

Про це стало відомо завдяки відео на YouTube.

"Браво! Молодець! Співачка з унікальним вокалом не могла зробити погано. Вона могла заспівати тільки краще за мене. Але ти, спасибі тобі і за це, заспівала під Пугачову. Я відразу перенеслася в ці три щасливих дні, пережила знову почуття тих років", - похвалила тоді Началову Пугачова.

Відомо також, що трохи пізніше Юля повторить пародію на зірку, але вже обере пісню "А знаєш, все ще буде", яку співала Пугачова зі своєю донькою Крістіною Орбакайте. Юля ж заспівала її зі своєю донькою Вірою. Один з останніх виступів Юлі було з цією піснею, і в дуеті з донькою, на ювілеї телеведучого Юрія Ніколаєва.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, Лобода ошелешила фанатів новинами, сказала "прощавай": "Це Тиллю?".

Як повідомляв Знай.uа Добринін засвітив приховане тату і змусив Квиткову ревнувати: "Красунчик".

Знай.uа писав, українка засвітилася на весь світ: підкорила Голлівуд і отримала Оскар.