Російський співак Сергій Лазарєв поділився барвистим фото з Нью-Йорка. Знімок з'явився в Instagram співака.

На фотографії Сергій Лазарєв позує з артисткою Ані Лорак, з якою йому вже неодноразово приписували роман. І вони самі часто жартували, що є парою. Але нещодавно фанати стали говорити про це все частіше.

Ані Лорак і Сергій Лазарєв взяли участь у вечорі Ігоря Крутого.

"Шолом вам всім великий привіт з Нью-Йорка з вечора Ігоря Крутого!)) з Ані Лорак #СергейЛазарев #АниЛорак #Дружба", — написав Лазарєв.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

І хоча сам артист поставив хештег дружба, у фанатів досі є сумніви про природу відносин артистів. Вони часто з'являються в місці і явно трепетно ставляться один до одного.

При цьому Ані Лорак у своєму Instagram вирішила не ділитися фотографією з Лазарєвим і замість цього опублікувала знімок з Америки з Філіпом Кіркоровим, а також композиторами Дімітрісом Контопулосом і Іліас Кокотосом.

Нагадаємо, Лорак і Лазарєв довго приховували це, оприлюднена листування.

Як повідомляв Знай. ua, Лорак засвітилася в компанії з Лазарєвим, фанати в захваті.

Також Знай. ua писав, що Лазарєв опублікував компрометуючий знімок, фанати не втрималися.