Відомий голлівудський актор Бен Аффлек вже давно "славиться" поганою славою любителя широко погуляти і навіть приластитися до алкоголю. Так, буквально днями зірку "Бетмена" помітили просто на вулиці в стані сильного алкогольного сп'яніння.

Про це повідомляють американські ЗМІ, які посилаються на інформацію користувачів соціальних мереж.

За словами перехожих, актор ходив по вулиці в масці після вечірки на честь Хеллоуїна. Актор ледь не впав, але зумів зберегти рівновагу, вчепившись за машину, яка стояла поруч Після вечірки актор відправився в казино. Там Бена Аффлека посадили за стіл і видали йому фішки на 20 тисяч доларів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також відомо, що Аффлек тривалий час бореться з алкогольною залежністю. Артист неодноразово опинявся в реабілітаційних клініках.

Бен Аффлек знявся в таких фільмах, як "Зникла", "Розумниця Уілл Хантінг", "Перл-Харбор", "200 сигарет", "Армагеддон", "Догма" і "Дівчина з Джерсі", а також виконав роль Бетмена в декількох картинах з коміксів DC.

Нагадаємо, шанс є у кожного: голлівудський холостяк Бен Аффлек шукає любов у додатку для знайомств.

Як повідомляв Знай.uа кілька келихів - і ти зірка: скандальний режисер перетворив знімальний майданчик на кубло розпусти.

Знай.uа писав, з вампірів у Бетмени: Паттінсону з "Сутінків" довірили врятувати світ.