Знаменитий актор і режисер серіалу "Слуга народу" Олексій Кірющенко у інтерв'ю Знай.ua розповів, що очікує в подальшому популярний серіал.

"Сказка стала былью", - говорить він.

Олексій Кирющенко з посмішкою зазначив, що зараз вже триває шостий сезон, "йде онлайн". Так, він розмірковує, яким стане наступний серіал і передбачає декілька варіантів розвитку. Але в заміні головного актора (Володимира Зеленського) на пародиста Юрія Великого не баче сенсу.

“Це дурниці! У нас був варіант знімати, як у п'єсі “В очікуванні Годо” - без головного героя. Всі говорять про головного героя, а його немає. Але є не менш цікаві ідеї, які можуть перебити “Слугу народу”, історичного характеру”, - зізнався режисер.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Так, зараз Кірющенко не став розкривати весь задум, але зізнався, які проекти хотів би реалізувати в майбутньому.

“Я хочу амбітні національні проекти історичного плану. Це може бути кіно, може бути серіал. Питання об'єднання нашої країни. У Запорізькій Січі було близько 70 національностей, і всі якось жили, однією служили ідеї - ідеї незалежності території. І це тривало протягом багатьох століть. Чому не показати це? У Китаї на всі історичні факти вже зняті фільми. І цим кожна поважаюча себе країна пишається. Авжеж, без історії немає майбутнього. Я б більше задумався про те, щоб знімати “Картковий будинок” по-українськи. Реалії”, - поділився Олексій Кірющенко.

Нагадаємо, чим Зеленський відрізняється від Голобородько.

Як повідомляв Знай.ua, як змінювалася улюблена внучка з серіалу "Свати".

Також Знай. ua писав, що режисер “Слуги народу” Олексій Кірющенко розсекретив, чи буде продовження серіалу.