У новинах часто повідомляють про те, що якась дитина звела рахунки з життям. Більшість батьків думає, що їх це не стосується, оскільки відносини у них з дітьми довірливі та дружні. Та все ж "перші ластівки" не такі помітні, як здається на перший погляд.

19 листопада о 22:00 на Новому каналі відбудеться прем'єра молодіжного трилера "Перші ластівки", який розповість про небезпеки, яким щодня піддаються мільйони підлітків у всьому світі, а батьки й не підозрюють, наскільки страшна загроза нависла над їхньою родиною.

Серіал Перші ластівки

Можна все зіпхнути на підлітковий вік, але проблема глибша, ніж здається. В період формування особистості, підлітків часто поглинає цілковите неприйняття себе. Такі думки пригнічують та приводять до усвідомлення непотрібності, та найстрашніше — підштовхують до суїциду.

"Перші ластівки" – це проект, заснований на реальних проблемах сучасних підлітків. Серіал розповість історію фатальної дружби в мережі, яка призведе до небажання жити. Батьки будуть шоковані проблемами власних дітей.

Популярні новини зараз
ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Серіал Перші ластівки

"Мабуть, найжахливіше, що може трапитися з людиною це втрата власної дитини, Головне питання вбитих горем батьків після того, як сталася трагедія: чому моя дитина це вчинила? Адже ніколи не чули, щоб вона говорила про свої страшні плани. Та й проблем жодних не було, щоб звести рахунок із життям. На жаль, таких історій багато… Я про них дізнався у міжнародному жіночому правозахисному центрі "Ла Страда-Україна", який працює в напрямку запобігання торгівлі людьми, ліквідації усіх форм дискримінації та насильства у суспільстві, сприяння дотриманню прав людини, гендерній рівності та захисту прав дітей. Історії дали мені усвідомлення, що в серіалі слід кричати про подібні проблеми в Україні", – каже сценарист та продюсер проекту Євген Тунік. Євген Тунік

Серіал Перші ластівки

Здебільшого підлітки говорять, натякають або ж виявляють певні ознаки суїцидальної поведінки, які залишаються непоміченими батьками.

Координаторка гарячої лінії ГО «Ла Страда-Україна» Альона Кривуляк розповіла, що до них щороку телефонує близько 12 тисяч дітей підліткового віку, які страждають від насильства та жорсткого поводження і булінгу у своєму соціальному середовищі. Найчастіше про ці проблеми не знають їхні батьки, діти кажуть, що ті їх не розуміють і не чують.

Серіал Перші ластівки

Батьків попереджають, що якщо вчасно зрозуміти, що з дитиною щось коїться, то можна запобігти найстрашнішому! Дивитись серiал буде важко та боляче. Можливо, навіть неприємно. Але батькам важливо його побачити, щоб нарешті почути власну дитину.

У "Перших ластівках" підліток побачить, що він не сам та що йому завжди готові допомогти дорослі, головне – не мовчати про свої проблеми. Трилер покаже організації, до яких вони можуть звернутися, якщо вичерпалися власні сили, зникли мотивація і бажання жити.

Серіал Перші ластівки

Серіал Перші ластівки

Серіал Перші ластівки

Серіал Перші ластівки

Серіал Перші ластівки

Серіал Перші ластівки

Нагадаємо, раніше вийшов фінальний трейлер нового епізоду "Зоряних воєн"

Як повідомляв портал "Знай.ua", у мережі з'явилися перші відгуки про новий "Термінатор"

Також "Знай.ua" писав, що вийшов трейлер серіалу "Чужак" за Стівеном Кінгом