Популярна українська співачка Надя Дорофєєва, яка співає в групі "Время и Стекло", обожнює привертати до себе увагу публіки епатажними витівками. Це вона активно робить на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Днями Дорофєєва та Позитив презентували яскравий стильний кліп, який тепер Надя рекламує в соцмережі.

На новому фото, яке показала артистка, вона позує, сидячи на барній стійці і широко розставивши ноги і не дивлячись у камеру. Надя одягнена у вузькі темні штани з цікавим поясом і модний топ, який підкреслив її струнку фігуру. У цілому, образ Дорофєєвої нагадує ляльковий, її волосся зібране у два хвостики, а на обличчі яскравий макіяж. При цьому однією рукою співачка сперлася на стіл, а другу поклала між ніг у незвичайному жесті. Фанати жартують, що тепер цей жест будуть всі повторювати.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.