Відомий співак і телеведучий, чоловік Наді Дорофєєвої і просто красень Вова Дантес славиться своїм відмінним почуттям гумору. Нещодавно артист презентував новий кліп на іронічну пісню "Тепер тобі 30", а днями вийшов Надін кліп, в якому він теж знявся. Дантес активний користувач Instagram, де часто радує публіку яскравими фото і відео зі свого життя, і в цей раз він показав невинний кадр, в підписі до якого почав себе розхвалювати.

На знімку Володимир Дантес позує в чорній толстовці, поверх якої накинув бежевий піджак. В одній руці він тримає мікрофон і щось з натхненням у нього говорить, а другою рукою тримає свій мобільник. У підписі до фото артист почав себе розхвалювати. "Обожнюю людей, у яких по обличчю видно породу, інтелект, стать і таку красу, з якою неможливо конкурувати. Ось фото з такою людиною. Ледве зловив його в місті. Подейкують, деякі люди це фото на торпеду авто вішають, щоб дивитись кожен день і посміхатися, так і почувають себе безпечно". Шанувальники не залишили без уваги нову публікацію артиста.

Нагадаємо, чоловік Наді Дорофєєвої Дантес заінтригував новим проектом.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що чоловік Дорофєєвої показав, як витрачає її гроші.

Також портал "Знай.ua" писав, що чоловік Наді Дорофєєвої показав пікантне фото.