Відома співачка і улюблениця публіки Настя Каменських, яка днями презентувала скандальний, але дуже яскравий і двозначний кліп, обожнює привертати до себе увагу публіки. Це вона активно і успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Зірка часто тішить шанувальників новими фото і відео, і цей раз не став винятком – красуня показала кадр з рекламної кампанії чіпсів.

Так, новому фото співачка позує у яскравому зеленому платті цікавого фасону, яке підкреслило всі вигини її соковитою фігури. На поясі зірки невелика чорна бананка, вона зображена у кумедній позі, регочучи і не дивлячись у камеру. Волосся Насті зібране у високий хвіст на маківці і кучерявими пасмами спадає на плечі, а на її обличчі легкий макіяж. У підписі до фото Каменських розповідає про акції від товару, який рекламує. Однак не всім сподобалася така реклама, деякі критикують співачку.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.