Відома українська телеведуча, автор програми "Світське життя" і молода мама Катя Осадча обожнює привертати до себе увагу публіки яскравими постами у соцмережі Instagram. На своїй сторінці Катя частенько ділиться з шанувальниками фото і відео зі свого життя, і цей раз не став винятком – зірка показала милі кадри з нової фотосесії.

Як видно, перед камерою Осадча з'явилася в красивому місці і в простому вбранні – на ній світлі смугасті штани і тепла червона кофта, а на ногах білі кросівки. Волосся телезірки зібрані в кокетливу косичку, а на її обличчі легкий макіяж. У підписі до фото Катя розповіла, що збулася її мрія. "Всі знають, що якщо правильно бажати і ретельно ставити мету, то вона обов'язково втілиться в життя. От я хотіла на море. Маю Київське, але море ж. У вас же, як втілюються мрії, списки бажати пишете?".

Напомним Катя Осадча спантеличила шанувальників новими фото.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також портал "Знай.иа" писав, що Катя Осадча без макіяжу підкорила Італію.