Примадонна російської естради Алла Пугачова в черговий раз порадувала шанувальників новим фото. Відома російська співачка полюбляє робити селфі й ділитися у мережі.

Алла Пугачова цього разу зробила знімок із дуже близької відстані та виклала у соцмережу Instagram. На фото 70-річна співачка позує з яскравим макіяжем і новою зачіскою.

Алла Пугачова виклала нове фото

Артистка традиційно підвела чорним очі та нафарбувала губи червоною помадою. Та родзинкою образу Примадонни стала її зачіска - Алла Борисівна зібрала кучеряве волосся на бік, надавши своєму волоссю легкості.

"Я люблю тебе, як люблять раз у житті", - підписала знімок артистка словами зі своєї пісні. Фанати припускають, що ці слова Пугачова ймовірно адресувала своєму чоловікові Максиму Галкіну.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше Алла Пугачова похвалилася стрункими ніжками, трепетно привітавши хорошого друга

Як повідомляв портал "Знай.ua", Пугачова несподівано заговорила про найстрашніше

Також "Знай.ua" писав, що Алла Пугачова виставила досить дивне фото, яке сподобалося далеко не всім