З того часу, як онкохвора Анастасія Заворотнюк перебуває на лікуванні, в будинку акторки живе її мама разом з донькою артистки Анною. Це вдалося з'ясувати місцевим журналістам.

Повідомляється, що у дворі розкішного особняка зірки стоїть дорога іномарка, яку Анастасія нібито подарувала своїй мамі. Та загалом житло виглядає занедбаним.

Анастасія Заворотнюк з сім'єю

Пресі вдалося зробити декілька знімків будинку Анастасії Заворотнюк. На них видно, що в хаті стоїть дитяча коляска, а в спортзалі, схоже, давно ніхто не займався.

Рідні зірки серіалу "Моя прекрасна няня" не коментують стан Анастасії та жодним чином не спілкуються із пресою. Відомо, що після лікування у приватній московській клініці, акторку перевезли в інший медзаклад, де займаються відновленням важкохворих.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Будинок Анастасії Заворотнюк

Нещодавно на сторінці зірки в Instagram рідні Анастасії Заворотнюк повідомили, що актриса проходить курс відновлення і не перебувала в критичному стані.

Подвір'я особняка Анастасії Заворотнюк

Будинок Анастасії Заворотнюк

Нагадаємо, раніше давній друг Заворотнюк розповів, чого потребує акторка та попросив молитися за неї

Як повідомляв портал "Знай.ua", колишній Заворотнюк показав кадри з їхнього весілля

Також "Знай.ua" писав, що з’явилися нові фото від доньки Анастасії Заворотнюк