Новоспечена дружина популярного мандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренко – відома модель, телеведуча і просто красуня. Кучеренко активний користувач Instagram, де радує публіку яскравими фото зі свого життя.

В останньому дописі 21-річна красуня написала, що з'їздила в гості до коханого чоловіка в експедицію. За її словами, це було незабутньо.

"Мало того, що за місяць я неймовірно скучила. Так ще й доторкнулась до магії процесу народження #миранизнанку – головної справи життя мого @komarovmir", - написала Олександра.

Новий сезон Комаров знімає, як завжди, дуже далеко, де саме, дівчина не вказала, бо це секрет.

"І ось йому терміново знадобився документ для зйомок, який поштою передати не встигали. І Діма попросив виконати цю місію мене. Я, звичайно ж, заперечувати не стала", - зазначає дружина Дмитра Комарова.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще
Так під крилами любові Тurkishairlines дівчина опинилася на іншій половині земної кулі. Для неї ця авіакомпанія – синонім любові і щастя. Вони допомогли з неймовірним комфортом за 11 годин безперервного польоту не втомитися, а навпаки виспатися і набратися сил.

"Діма мене, звичайно, зустрів в аеропорту. З квітами. Але, скажу вам чесно, таких фанатів своєї роботи треба пошукати. Він одразу, коли запросив мене, сказав: "На 5 днів я зйомки не зупиню, будеш їздити разом з нами". Так за кілька днів я побачила виворіт "Світу навиворіт". Як би описати коротко? Я, як і багато інших, такий графік не витримала б", - зазначила Олександра.

За її словами, хлопці просто живуть роботою, зі світанку до заходу. Новий сезон #мирнаизнанку на 1+1 буде просто фантастичним.

Нагадаємо, дружина Комарова ексклюзивно про зустріч з чоловіком у експедиції: “Не витримала б такого…”

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаров зізнався, чому одружився з Кучеренко.