Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове відео. Знаменитість позувала на одній із вечірок у відвертому чорному топіку і шовковій сорочці, засвітивши масивні груди. Так, артистка насолоджувалася свіжою полуницею, яку приніс її коханий, 26-річний Єгор Гліб.

"🍓🍓🍓", - лаконічно підписала Лорак. Фолловери не пройшли повз: "Полуниця😍 Єгор,Кароліна, будьте щасливі!!!", "За виразом обличчя, здається кисла😁", "Любов вам до лиця, @anilorak ❤️😻😻😻", "А де вершки ?", "Красива жінка🙌🏻", "Ммм ❤️💋🍓", "Яка Красуня 😍", "Єгор, що ти так як хакер полуницю взяв 😂😂😂😂", "Смакота", "Королева👸наших сердець 💖гідна найкращого🌹Чудового Вам вечора❤️🌹".

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.

А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.