Один із найпопулярніших латиноамериканських артистів Рікі Мартін вчетверте став батьком. Він зі своїм чоловік художником Джаваном Йосефом стали батьками хлопчика. Дитину виносила і народила сурогатна мати.

Про народження сина повідомив сам Рікі Мартін на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

"Наш син Ренн Мартін-Йосеф народився", – написав Ріки під фотографією з дитиною і чоловіком.

Зазначимо, що Рікі Мартін довго приховував свою орієнтацію. Відомо що він та Джван Йосеф почали зустрічатися у 2016 році. У листопаді того ж року вони оголосили про заручини, а вже наприкінці 2018 року подружжя повідомило, що у них народилася дочка Люсія Мартін-Йосеф.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

У Рікі Мартіна вже є двоє дітей, які йому також народила сурогатна матір.

Нагадаємо, що гаряча бабуся Пугачова в сміливому міні змусила Орбакайте кусати лікті: яскраві кадри.

Раніше "Знай.uа" розповідав, що сімейне вогнище онкохворої Заворотнюк перетворилося на пустелю: на будинок "Моєї прекрасної няні" страшно поглянути, фото.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що Цибульська підігріла чутки про роман з "Холостяком" Добриніним, українці оторопіли: "Кажуть, я тебе вкрала".