Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним фото. Знаменитість виставила пікантну серію кадрів, рекламуючи популярний парфум і розмірковуючи про свободу. Так, артистка приміряла шкіряні штани, коротенький чорний жакет в квіточках і бюстгальтер, засвітивши груди.

"Можливість діяти так, як я відчуваю , напевно , головне визначення свободи для мене. Мріяти, любити, довіряти, помилятися, обирати свій шлях і своє власне ставлення до тієї чи іншої ситуації.
Вибір у всьому - це свобода.✨", - поділилася думками Брежнєва. Фолловери не пройшли повз: "😍красуня бомба👌👌", "Шикарна леді,VB", "Вона просто богиня", "Чудова 👍", "Віра ти така красуня!) вічно молода😍🔥👍", "Яка мила😜😍😍😍", "З кожним днем все краще".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще