Солістка популярної української групи KAZKA Олександра Зарицька розповіла про своє особисте життя. Вона зізналася, що закохана і зараз у неї роман з іноземцем.

Про це вона розповіла в програмі "Зе Інтерв'юер" і додала, що вони познайомилися в Будапешті на фестивалі Sziget.

Не так давно вони провели відпочинок в Італії і навіть зізналася, що під час знайомства він не знав, хто вона така.

"Ми недавно їздили разом в Італію. І все дуже класно. І було знаєш, що круто? Чому ця людина мене зачепив? Він не знав, хто я. Ми просто познайомилися. Ми кілька днів були разом на Sziget. Ми спілкувалися, ми познайомилися ближче. Він говорить російською мовою, і я з ним теж говорила російською, так на український він розуміє дуже погано", - розповіла Зарицька і зізналася, що не може назвати його ім'я. Єдине, що вона змогла розповісти про своєму романтичному одного – це те, що він латиш.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Він постійно там, я тут. Він бував в Україні, але для того, щоб приїхати до мене, він тільки наступного тижня зможе – ми побачимося тут. Я не можу сказати, що ось, ми разом. І я думаю, що навряд чи це закінчиться чимось хорошим. Такі відносини ніколи не закінчуються добре, мені здається. Навіть якщо він буде тут, ми все одно будемо бачитися максимум раз на тиждень. Мій колишній хлопець з Києва, але та ж сама історія. Досить різні у нас інтереси. Різні кола спілкування. В ідеалі – це має бути людина з однієї компанії", - додала артистка і зізналася, що дуже швидко закохується.

Нагадаємо, солістка KAZKA перестала приховувати почуття до колеги по групі, інтимні фото.

Як повідомляв Знай. ua, солістка "KAZKA" Зарицька оголилася і показала соковиті форми.

Також Знай. ua писав, що солістка KAZKA Олександра Зарицька спокусила Instagram фігурою в бікіні.