Артистка студії "Квартал 95" Олена Кравець взяла участь у зйомках шоу Нового каналу "Діти проти зірок". Відомо, що у неї троє дітей і зізнається, що ще до їх народження у неї з'явилася любов до порядку.

"Ще в дитинстві в плані прибирання я могла дати фору будь-якій дорослій, – розповіла актриса на зйомках шоу Нового каналу "Діти проти зірок". – Десь у 5-6 класі у мене з'явилася пристрасть до чистоти, до цих пір ніяк не можу її побороти. Коли я не знала, куди складати речі, відносила їх в комору. Якщо тато не міг знайти свій ремінь, краватка, а мама не знала, де її шарфик, потрібно було все це шукати в коморі. Так що у мене вдома була ідеальна чистота і мінімалізм. Сховати "докази" – це по моїй частині. Коли мама йшла на роботу, мені не треба було казати, щоб я навела порядок в домі. В моєму розумінні прибирання – це скласти всі речі, витерти пил, підмести килими. Коли все це зробила, мені здавалося, що в будинку свіжо і чисто".

У новому випуску Олена буде змагатися з 10-річним Дмитриком Проскурні у грі "Дженга".

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

"Просто я пам'ятаю ще зі свого дитинства: коли тобі піддаються, ти дуже чітко це відчуваєш, а, значить, кардинально змінюються правила гри, – зізналася Олена Кравець. – Тоді ти не бачиш сенсу у змаганні, адже знаєш наперед, що переможеш. А ось виграти у дорослої людини по-справжньому – це круто".

Нагадаємо, Кравець з "Кварталу 95" зізналася, чому її дочка поїхала з рідного дому.

Як повідомляв Знай. ua, фаворит "Танців з зірками" Остапчук з болем у серці висловився про розлучення з дружиною.

Також Знай. ua писав, що дочка Кравець з "Кварталу 95" вразила українців, палац засяяв новими фарбами.