Стало відомо, що російська акторка Анастасія Заворотнюк, яка бореться з раком головного мозку IV стадії, до останнього приховувала свій діагноз від матері.

76-річна мати Анастасії Валентина Борисівна піклується про однорічну онуку Мілу, поки Заворотнюк проходить курс реабілітації у клініці на Рубльовці. За словами сусідів, жінка виглядає засмученою і розгубленою.

Валентина Борисівна і сама є народною артисткою Росії. У 2014 році їй довелося поховати чоловіка Юрія Андрійовича, а в 2018 загинув її син Святослав.

Онкологічна хвороба 48-річної зірки "прекрасної няні" сильно вдарила по здоров'ю її мами. Як розповіли близькі, нещодавно у Валентини Борисівни сильно впав слух на нервовому підгрунті. Їй навіть довелося купити слуховий апарат.

Популярні новини зараз
Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Нагадаємо, сімейне вогнище онкохворий Заворотнюк перетворився на пустелю.

Як повідомляв портал Знай.uа, онкохвора Заворотнюк зникла в невідомому напрямку.

Також портал Знай.ua писав, близький друг онкохворої Заворотнюк розповів про стан "Моєї прекрасної няні".